Η Λάτσιο συζητά με τον Πατσίνι

Ο Τζιανπάολο Πατσίνι θα φύγει από την Ελλάς Βερόνα και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα συμφωνήσει με τη Λάτσιο, ενώ ο Παναθηναϊκός καιροφυλακτεί στην υπόθεση.

Παρά τους... όρκους αγάπης και αφοσίωσης στην Ελλάς Βερόνα, φαίνεται πως ο Τζιανπάολο Πατσίνι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και δεν θα την ακολουθήσει στη Serie B. Φυσικά, η εξέλιξη βολεύει και τη διοίκηση, αφού δεν υπάρχει

η δυνατότητα καταβολής του 1 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, που προβλέπει το συμβόλαιο...

Ο 31χρονος επιθετικός διαθέτει πολύ καλό όνομα στην Ιταλία (στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Ίντερ και η Μίλαν) και δεν άργησαν τα δημοσιεύματα για τον επόμενο προορισμό του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Λάτσιο έχει εντοπίσει στο πρόσωπο του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι τα στελέχη των "λατσιάλι" έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του Πατσίνι, Τούλιο Τίντι και στην επικοινωνία διαπιστώθηκε πνεύμα συνεργασίας.

Να σημειωθεί ότι ο Πατσίνι είναι ένας από τους επιθετικούς τους οποίους έχει πλησιάσει ο Αντρέα Στραματσόνι το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει στις πρώτες θέσεις της λίστας τον συμπατριώτη του, όμως η διαπραγμάτευση προσκρούει στην επιθυμία του να μείνει στην Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα