Η κυριαρχία, το δίλεπτο πριν το ημίχρονο και ο Ντλοβού

Για 40 λεπτά η Ανόρθωση ήταν κυρίαρχη στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στον Άρη ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Αντρέ Πάους επέλεξε να αγωνιστεί με την πιθανή ενδεκάδα που θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ και για 40 λεπτά είδε τους ποδοσφαιριστές του να έχουν την κατοχή και να δημιουργούν ευκαιρίες. Ένα δίλεπτο όμως πριν την λήξη του ημιχρόνου ήταν αρκετό για να δουν το 3-0 να γίνεται 3-2.

Στην επανάληψη ο τεχνικός της Ανόρθωσης προχώρησε σε αλλαγές προσώπων αλλά και θέσεων στον αγωνιστικό χώρο,

θέλοντας να δοκιμάσει πράγματα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Ντίνο Ντλοβού για άλλο ένα φιλικό παιχνίδι σκόραρε και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει την Ανόρθωση. Ο ΝοτιοΑφρικανός σκόραρε χατ-τρικ αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα άκρα.

Οι πολλοί αυτοματισμοί, οι ατομικές ενέργειες και οι αλληλοκαλύψεις ήταν μερικά από τα στοιχεία που έκανε πολύ σωστά η Ανόρθωση, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στους φίλους της ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός ήθελε να δει τους ποδοσφαιριστές του να φτιάχνουν πολλές ευκαιρίες και να τελειώνουν γρήγορα τις φάσεις όταν τους δίνεται η ευκαιρία.

Βεβαίως υπάρχουν και πολλά αρνητικά και σίγουρα ο Αντρέ Πάους στο διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να βελτιώσει.

Πως αγωνίστηκε…
Κάτω από τα δοκάρια ο Κόπριβετς με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Χόλγκερσον και Σβέσχλεν. Στα δυο άκρα της άμυνας οι Νούχου και Μούρα.
Κωνσταντίνου, Αμπουρτζάνια και Βίκτορ στο χώρο του κέντρου με τους Μακρή και Αβραάμ στα δύο άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή ο Ντλοβού ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα