Η Κύπρος κέρδισε δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια

Η Εθνική Τάεκβοντο Κύπρου σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U 21, που πραγματοποιήθηκε στο Grozny της Ρωσίας από 23 μέχρι 26 Ιουλίου 2016. Συγκεκριμένα η Κύπρος στο πολύ δύσκολο αυτό πρωτάθλημα κέρδισε δύο αργυρά μετάλλια, δύο χάλκινα, μία 5η θέση και μία 9η θέση. Τα μετάλλια κέρδισαν :
Αννα Μαρία Αντωνίου (17 ετών) αργυρό στα μέχρι

57 κιλά
• Γιώργος Κακούρης (20 ετών) αργυρό στα μέχρι 74 κιλά
• Κυριακή Κουττούκη (19 ετών) χάλκινο στα μέχρι 46 κιλά
• Σουζάννα Τομάζου (17 ετών) χάλκινο στα μέχρι 67 κιλά

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και οι τέσσερις είχαν τις δυνατότητες να κερδίσουν χρυσό μετάλλιο. Σημειώνουμε επίσης ότι στο πολύ ενδιαφέρο αυτό πρωτάθλημα κέρδισε 5η θέση ο Ιωάννης Στρούθος και 9η θέση ο Γιώργος Χριστοφή, οι οποίοι υπηρετούν στην Ε.Φ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κυριακή Κουττούκη, είναι κάτοχος δύο χρυσών μεταλλίων σε Πανευρωπαϊκό U 21 (2014 και 2015). Την μεγάλη επιτυχία των πρωταθλητών μας χαιρετίζει τόσο ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο (ΕΟΤΚ) Φοίβος Χρίστου όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αυτής, η οποία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι η μόνη στο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας που εκπροσωπεί το Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο. Στο βάθρο των νικητών η Άννα Μαρία Αντωνίου (αριστερά) με το αργυρό μετάλλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα