Η Κολιδά στο SigmaLive:Στην πρώτη γραμμή πολέμου ο Μάριος

Στην Κύπρο βρέθηκε η πρώην μαχήτρια Ειρήνη Κολιδά, στην πρώτη της επίσκεψη στο νησί. Αφορμή, τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, που θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της 25ης Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Η Ειρήνη Κολιδά, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, έδωσε

την πρώτη της συνέντευξη επί κυπριακού εδάφους.

Μιλώντας, λοιπόν, στο SigmaLive, αποκάλυψε ότι ο Μάριος Πρίαμος είναι ένας πραγματικός μαχητής, που αν ποτέ γίνει πόλεμος, είπε χαρακτηριστικά, θα είναι από τους πρώτους που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Είναι ένα μετρημένο παιδί σε όλα του, είπε η Ειρήνη Κολιδά.

Κληθείσα να απαντήσει πώς διαχειρίζεται τη μέρα μετά το Survivor και την αναγνωσιμότητα της οποίας τυγχάνει, η ίδια δήλωσε ότι δεν έχει πολλή επαφή με τον έξω κόσμο λόγω υποχρεώσεων. Ωστόσο, η ίδια είναι πολύ επικοινωνιακός χαρακτήρας, όπως λέει.

Αυτό που έγινε μετά από το παιχνίδι, σε καμιά περίπτωση δεν το φαντάστηκε, μιας και δεν είναι φαν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για να αντιληφθεί πλήρως το τι γίνεται. Χαρακτηριστικά, μιλώντας για την παραμονή της στο νοσοκομείο, είπε ότι πήρε το κινητό της τηλέφωνο 3 μέρες μετά, ενώ 8 μέρες μετά μπήκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναφορικά με το τροχαίο ατύχημα, η Ειρήνη Κολυδά ανέφερε ότι έχασε 9 κιλά σε όλη της την πορεία στο παιχνίδι και πήρε 5 ενόσω νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Το κατά πόσο ενημερώνονται ή όχι από την παραγωγή για διάφορα πράγματα που γίνονταν, η Ειρήνη κατηγορηματικά δήλωσε πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δίδοντας χαρακτηριστικά το παράδειγμα ότι πολλές φορές παρακαλούσαν την παραγωγή να τους πουν την ώρα, αλλά δεν το έκαναν!

Οι προτάσεις που δέχθηκε, όπως αποκάλυψε η ίδια… έπεσαν βροχή με την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ επίσης:

Tα 'σπασε το Survivor! Χαμός και πάλι στο twitter

Έσπασαν τα μηχανάκια-Άγγιξε τον ουρανό η τηλεθέαση Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα