Η ΙΚΕΑ υποδέχεται την καλοκαιρινή σειρά

Το καλοκαίρι μας παρακινεί να απολαύσουμε περισσότερο την μέρα, τον ουρανό και τη θάλασσα. Η ΙΚΕΑ μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε για να απολαμβάνουμε τις απλές χαρές της ζωής φέρνοντας μας πιο κοντά στη φύση. Αποχαιρετούμε τη ρουτίνα και υποδεχόμαστε την ελευθερία και τον αυθορμητισμό. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα ταξιδέψουμε στην ύπαιθρο, θα κάνουμε την

καθημερινότητά μας πιο «πράσινη» ή θα τολμήσουμε να απομονωθούμε για λίγο.

Η φετινή καλοκαιρινή σειρά της ΙΚΕΑ διαθέτει όλα τα απαραίτητα για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Υπέροχα βαμβακερά υφάσματα, έπιπλα εξωτερικού χώρου, κουβέρτες, καλάθια και ομπρέλες για μια υπέροχη μέρα στην εξοχή ή στην παραλία.

Ακόμη, περιλαμβάνει ελαφριά, πτυσσόμενα έπιπλα που μεταφέρονται εύκολα σε ένα σύντομο ταξίδι στην εξοχή και μας προετοιμάζει να ζήσουμε την περιπέτεια.

Ανθεκτικά έπιπλα κήπου από 100% φυσικό ρατάν για να δημιουργήσουμε το ιδανικό ησυχαστήριο στον κήπο μας. Η καλοκαιρινή σειρά της ΙΚΕΑ μας εμπνέει να δημιουργήσουμε την προσωπική μας όαση στην πόλη, χρησιμοποιώντας γλάστρες, κασπό και βασικά είδη κηπουρικής.

Τα υφάσματα έχουν ύφος μποέμ, συνδυάζοντας απροσδόκητους συνδυασμούς από έντονα χρώματα και παραδοσιακά μοτίβα. Και για να εναρμονιστούμε με έναν πιο «πράσινο» τρόπο ζωής, η σειρά περιλαμβάνει λάμπες για τους εξωτερικούς χώρους που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια και προσφέρουν μια μαγική πινελιά στις καλοκαιρινές νύχτες. Αιώρες, κουβέρτες, καλάθια που κρέμονται και πτυσσόμενες καρέκλες, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Τα φανάρια, τα τραπεζομάντηλα και τα όμορφα καλοκαιρινά κεραμικά θα προσθέσουν ακόμα περισσότερη λάμψη σε ένα υπέροχο δείπνο κάτω από τα αστέρια.

Στην ΙΚΕΑ θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα