Η ΙΚΕΑ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Apple.

Στις 7&8 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν στο Älmhult της Σουηδίας, οι Ημέρες Δημοκρατικού Σχεδιασμού, όπου η ΙΚΕΑ παρουσίασε τη νέα συνεργασία της με την Apple, στον τομέα της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality).

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι ένα σύνολο από τεχνολογίες που επιτρέπουν τη

ζωντανή και σε πραγματικό χρόνο προβολή του πραγματικού περιβάλλοντος, εμπλουτισμένη με εικονικές παραστάσεις και πληροφορίες δύο ή τριών διαστάσεων, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου. Η επαυξημένη πραγματικότητα συνδυάζει στοιχεία από τον πραγματικό κόσμο και πληροφορίες από μια ψηφιακή βάση δεδομένων.
Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της IKEA θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν μια εφαρμογή στο κινητό τους, που είναι χρήσιμη, διασκεδαστική και εύκολη στη χρήση. Μια εφαρμογή που θα τους επιτρέπει να βλέπουν ακριβώς, πώς θα απεικονίζονται τα αγαπημένα τους προϊόντα στο δικό τους σπίτι, πριν καν τα αγοράσουν.

«Αυτή η τεχνολογία στοχεύει να διευκολύνει τη λήψη αποφάσεων αγοράς προϊόντων για το σπίτι σας, να σας εμπνεύσει και να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά προϊόντα, στυλ και χρώματα, για να δείτε τι ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας, μόνο με την αφή στο κινητό σας.», ανέφερε ο Michael Valdsgaard, Leader Digital Transformation.

Με την πρόσβαση στην εφαρμογή της Apple και τις εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας, η ΙΚΕΑ στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της ένα προσιτό και χρήσιμο εργαλείο για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο.

Ενημερωθείτε για τα όσα μοιράστηκε μαζί μας η ΙΚΕΑ κατά τις Ημέρες Δημοκρατικού Σχεδιασμού, στο http://ikea.today/ddd/

Keywords
Τυχαία Θέματα