Άλφα home tour με τον Ησαΐα Ματιάμπα

Μουσική, χιούμορ και μεταδοτικά χαμόγελα με τον Ησαΐα Ματιάμπα στο νέο τηλεοπτικό σποτάκι της ΑΛΦΑ

Το νέο τηλεοπτικό της μπύρας ΑΛΦΑ, που δημιουργήθηκε ειδικά για τα «ΑΛΦΑ Home Tour με τον Ησαΐα Ματιάμπα», μας δίνει μια γεύση από την εμπειρία που πρόκειται να ζήσουν οι τέσσερεις τυχεροί νικητές του διαγωνισμού παρέα με τους πιο δικούς τους ανθρώπους.

«Όλα μοιάζουν γιορτινά» όπως λέει και ο Ησαΐας στο νέο σποτάκι

της μπύρας ΑΛΦΑ. Η διαφήμιση δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του διαγωνισμού που διεξάγεται αποκλειστικά στην Κύπρο και, μέσα από το μεταδοτικά εύθυμο χαρακτήρα του γνωστού καλλιτέχνη, μας καλεί να δείξουμε κι εμείς την «Άλφα πλευρά μας».

Ο διαγωνισμός «Home Tour με τον Ησαΐα Ματιάμπα» διοργανώνεται από την μπύρα ΑΛΦΑ με στόχο να μας φέρει πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, χαρίζοντας σε τέσσερεις νικητές τη μοναδική εμπειρία μιας μουσικής βραδιάς στο σπίτι τους, με την παρέα τους, για να γνωρίσουν από κοντά τον Ησαΐα Ματιάμπα και να τον απολαύσουν σε ένα αξέχαστο live performance, με άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής – που φέτος έχει εκπλήξει το κοινό του με τις θεαματικές του εμφανίσεις στο «Your Face Sounds Familiar» - φαίνεται να κερδίζει την αγάπη και τον θαυμασμό όλων όσων έχουν την τύχη να τον συναντήσουν.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας διαφήμισης με μια κιθάρα, τη φωνή και την εύθυμη προσωπικότητά του, ο Ησαΐας μοίραζε χαμόγελα σε όλους όσους παρευρέθηκαν στα γυρίσματα.

«H μπύρα ΑΛΦΑ είναι ένα brand που επικοινωνεί πραγματικές ανθρώπινες αξίες και απευθύνεται σε αυθεντικούς ανθρώπους, αξίες τις οποίες εκφράζει έντονα ο Ησαΐας Ματιάμπα, μέσα από τη δουλειά αλλά και την προσωπικότητά του. Eίναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί του σε αυτήν την καμπάνια για να μεταφέρουμε αυτά τα μηνύματα στο κοινό μας. Η μεταδοτική του θετικότητα είναι άλλωστε έντονα αισθητή σε κάθε σκήνη.» δήλωσε η Φλώρα Χριστοφόρου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Tempo Beverages Cyprus Ltd, αποκλειστικού αντιπροσώπου της μπύρας ΑΛΦΑ στην Κύπρο.

Το concept της διαφήμισης είναι εμπνευσμένο από το έντονο συναισθηματικό στοιχείο με το οποίο έχει συνδεθεί η μπύρα ΑΛΦΑ, καθώς και τις αξίες του brand: Απλότητα, Αγάπη, Φιλιά, Ειλικρίνεια, αλλά και μια πινελιά χιούμορ.

Τη διαφήμιση μπορείτε να δείτε εδώ: https://youtu.be/O_TYlwRyw_k

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, η μπύρα ΑΛΦΑ σας καλεί να αναδείξετε «την Άλφα πλευρά σας» με μια φωτογραφία που αντικατοπτρίζει όμορφες στιγμές με την παρέα, την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία αυτή στο www.alfabeercyprus.com ακολουθώντας τις οδηγίες, για να μπείτε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός, που θα έχει διάρκεια ένα μήνα, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουλίου, θα αναδείξει συνολικά τέσσερεις νικητές, ένα κάθε βδομάδα. Τα τέσσερα ΑΛΦΑ Home Tours θα πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα