Η εθνική Ρωσίας κέρδισε το διπλο τραπ

Η εθνική ομάδα της Ρωσίας, με τους διεθνείς σκοπευτές της Βιτάλι Φοκίβ, Βασίλι Μοσιήν και Αρτέμ Νεκράσοβ, εξασφάλισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους διεθνείς αγώνες του “CYPRUS GRAND PRIX”, που άρχισαν χθες στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λευκωσίας, με το αγώνισμα του διπλού τραπ. Η ρωσική ομάδα συγκέντρωσε 396/450, έναντι 387/450 της εθνικής Ιταλίας και 382/450 της αντίστοιχης ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας.

Η εθνική ομάδα της Κύπρου

με τους Στέφανο Θεοδότου (118/150), Τζιοβάνη Σαββίδη (116/150) και Παναγιώτη Πουρίκκο (104/150) και με συνολικό αποτέλεσμα 338/450 περιορίστηκε στην έβδομη θέση.

Στην κατάταξη των εφήβων, πρώτευσαν οι Ρώσοι σκοπευτές Βιατσεσλάβ Γιουκνιμένκο με 127/150 και Αρτέμ Μαβρίν με 122/150, ο οποίος σε αγώνα σιουτ οφ νίκησε το Βρετανό Τζέιμς Ντετμαν που επίσης πέτυχε 122/150. Ο τελικός του διπλού τραπ ανδρών και η απονομή των επάθλων στους νικητές ήταν προγραμματισμένοι για χθες αργά το απόγευμα.

Άφιξη της ελληνικής αποστολής

Οι αξιωματούχοι της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, που είναι οι διοργανωτές του φετινού “CYPRUS GRAND PRIX”, χθες, μαζί με την Ελληνική αποστολή, υποδέχθηκαν και την αποστολή του Σκοπευτικού Συλλόγου «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων την οποία μέσα στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δυο σωματείων φιλοξενεί για συμμετοχή στους αγώνες. Στη 12μελή αποστολή της Ελλάδας συμμετέχουν έξι άνδρες, μία γυναίκα, ένας βετεράνος, δυο έφηβοι και δυο νεάνιδες. Συνολικά στους αγώνες συμμετέχουν 380 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 38 χώρες.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσημη προπόνηση τραπ και σκητ, με τους αγώνες των γυναικών και νεανίδων να ξεκινούν και να ολοκληρώνονται αύριο, ενώ το τραπ και σκητ ανδρών και εφήβων θα αρχίσουν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Με την εθνική μας ομάδα του σκητ γυναικών θα αγωνιστούν οι σκοπεύτριές μας Παναγιώτα Ανδρέου, Κωνσταντία Νικολάου και Λουίζα Θεοφάνους, ενώ στο τραπ γυναικών θα μας εκπροσωπήσει η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα