Το κλίμα στην Πινδάρου ενόψει της παραίτησης Θεοχάρους

Σαν να μην συνέβει τίποτα συμπεριφέρεται η ηγεσία του ΔΗΣΥ, μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες η Ελένη Θεοχάρους θα υποβάλει την παραίτηση της από το κόμμα.

Πηγές από την Πινδάρου αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα του Αβέρωφ Νεοφύτου δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Ελένη Θεοχάρους και ως εκ τούτου είναι αμφίβολο για το αν θα γίνει συνάντηση μεταξύ των δύο, όπως επιδιώκει η Ευρωβουλευτής. Επίσης

σύμφωνα με άλλη πηγή, ο Αβέρωφ Νεοφύτου φέρεται να μην απάντησε στις κλήσεις της Ελένης Θεοχάρους για διευθέτηση της συνάντησης.

Μπορεί η ηγεσία του κόμματος να «κάνει την πάπια» για τις εξελίξεις στα εσωκομματικά, ωστόσο η Ελένη Θεοχάρους ούτως ή άλλως αναμένεται την Παρασκευή να παραθέσει διάσκεψη τύπου, στη διάρκεια της οποίας πιθανότατα θα εξαγγείλει την πρόθεση της για δημιουργία υπερκομματικού κινήματος.

Στελέχη του ΔΗΣΥ υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος του κόμματος θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να σχολιάσει τις εξελίξεις, χωρίς να αποκλείεται, ανέφεραν, να εξετάσει και θέμα διαγραφής της, αντί να κάνει αποδεκτή την παραίτηση. Η λογική που επικρατεί στην ηγεσία αυτή τη στιγμή είναι πως «εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, αυτή το έχει», ωστόσο θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψην το έρεισμα και η δημοφιλία της Ελένης Θεοχάρους μεταξύ των δεξιών ψηφοφόρων. Προσθέτουν δε ότι εφόσον δημιουργηθεί πρόβλημα στο κόμμα, τότε την ευθύνη σίγουρα δεν θα μπορούν να την «χρεώσουν» στην ίδια, αφού θα βρίσκεται εκτός κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα