Η έλευση του παικταρά και η επιτυχία της διοίκησης (βίντεο)

Στον αστερισμό του Καβενάγκι και φυσικά της Αστάνα κινούνται άπαντες στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο.

Μπορεί οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ να προσπαθούν να χαμηλώσουν τους τόνους με την επικείμενη μετεγγραφή του Αργεντινού φορ ώστε να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα, αλλά πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο;

Ποδοσφαιριστές με το όνομα που έφτιαξε στην Αργεντινή ο Καβενάγκι, αλλά και με την πορεία που είχε στην Ευρώπη με την Γαλλική Μπορντό, δεν έρχονται εύκολα στην Κύπρο.

Κυρίως όταν βρίσκονται σε καλή ηλικία και προέρχονται από επιτυχημένη σεζόν. Η κάθοδος του για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ θεωρείται μεγάλη επιτυχία, πριν καν τον δούμε να αγωνίζεται. Διότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που το όνομα του είναι συνυφασμένο με την ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ. Την μια από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας του τανγκό. Για τον κόσμο της Ρίβερ, ο Καβενάγκι δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής όπως τους πλείστους που αγωνίζονται στην ομάδα τους. Κέρδισε την αγάπη του κόσμου με τον δυναμικό και αληθινό χαρακτήρα του και φυσικά με τις γκολάρες του. Σε κάτι ανάλογο προσδοκούν και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ από τον Αργεντινό σταρ. Να μεταδώσει περισσότερο πάθος στην ομάδα και να προσδώσει ποιότητα στην επιθετική γραμμή. Για την ώρα, όλοι τον περιμένουν να αφιχθεί στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του και ακολούθως να τον θαυμάσουν με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα