Η είδηση από το Τσίρειο δεν ήταν ο Πίτι

Μπορεί η ΑΕΛ να ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Πίτι και να βρέθηκε και στο Τσίρειο ο ποδοσφαιριστής και να είδε την νέα του ομάδα, αλλά η είδηση μας έρχεται από αλλού.

Ο Κάρλος Ουέλινγκτον της ΑΕΛ πέρασε αλλαγή στον αγώνα και μάλιστα σκόραρε για την ομάδα, κάνοντας το 4-0 πριν μειώσει η Καρμιώτισσα σε 4-1.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός περίμενε 17

αγωνιστικές για να πετύχει το πρώτο του γκολ με την ΑΕΛ. Ο προπονητής του τον πίστεψε και τον εμπιστεύεται ακόμη πως μπορεί να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα, έστω και αν άργησε να το πετύχει. Όπως τόνισε χθες ο Πάμπος Χριστοδούλου, δεν έχει έχει σημασία για τον ίδιο αν θα πετύχει 10 ή 20 ή 3 γκολ με την ΑΕΛ, σημασία έχει να τα δίνει όλα στο γήπεδο και να κερδίζει η ομάδα. Αφού το κάνει αυτό, τότε τα γκολ θα έρθουν, δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας.

Πάντως το γκολ του Ουέλινγκτον πανηγυρίστηκε περισσότερο από όλα τα άλλα, αφού με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι της ΑΕΛ προσπάθησαν να εμψυχώσουν τον ποδοσφαιριστή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα