Η χαρά να μεγαλώνεις αγόρια

«Θέλω μόνο κορίτσια, επειδή τα αγόρια αφήνουν πάντα τις μητέρες τους.»

«Δεν θέλω τρίτο παιδί, έχω ήδη δύο αγόρια και δεν θέλω τρίτο αγόρι.»

«Περιμένω τον έλεγχο στους υπερήχους για να δω το φύλο του παιδιού, απλώς γιατί θέλω να βεβαιωθώ πως δεν είναι αγόρι.»

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα μιας αδέξιας ακράτειας λόγων που ακούμε σε καθημερινή βάση.

Είναι κατανοητό να υπάρχει μια μικρή απογοήτευση που οφείλεται στη λαχτάρα να αποκτήσετε την κόρη που δεν έχετε. Ίσως όμως να φταίει και το

γεγονός πως δεν γνωρίζετε πόσο διασκεδαστικό είναι να μεγαλώνεις αγόρια.

Σίγουρα δεν τρελαίνονται όλα τα αγόρια να παίζουν με φορτηγά, όπως και δεν τρελαίνονται όλα τα κορίτσια να υποδύονται τις πριγκίπισσες. Αλλά πιστέψτε με, τα αγόρια θα είναι πάντα αγόρια. Έχω τρία και ξέρω πολύ καλά.

1. Τα παιχνίδια τους είναι πιο μάγκικα. Όταν πρόσφατα πήγα στην προδημοτική να πάρω το γιο, δύο συμμαθήτριες του με προσέγγισαν και μου μιλούσαν για μια πριγκίπισσα, ένα κάστρο και μια νεράιδα και δεν ξέρω τι άλλο. Την ίδια στιγμή ο γιος μου έτρεξε στο πλευρό μου, αναφωνώντας ότι εκείνη την ημέρα είδε έξι φορτηγά με ρυμουλκό, δύο ασθενοφόρα και τρία πυροσβεστικά οχήματα, όλα από το παράθυρο του σχολείου. Αυτό ακούγεται πιο συναρπαστικό. Ή τουλάχιστον αληθινό.

2. Το να πάρεις το αγόρι μαζί σου σε μια έξοδο είναι πιο εύκολο. Δεν χρειάζεται styling μαλλιών. Δεν έχουν το μπελά να βάλουν καλσόν. Δεν θέλουν πλεξούδες. Απλώς ένα παντελόνι, πουκάμισο, παπούτσια και είστε έτοιμοι. Και συνήθως, το αγόρι δεν πολύ νοιάζεται τι φορά. Α, και κάθε αγόρι έχει μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια. Ένα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.kidsgo.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα