«Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν θα με είχαν απολύσει»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχεται ότι η πρώτη σεζόν του στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν σκληρή και ομολογεί ότι αν είχε τα ίδια αποτελέσματα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, θα είχε απολυθεί.

Ο Ισπανός τεχνικός γνώριζε ότι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Σίτι ήταν πρόκληση. Αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των «Πολιτών», καθώς διακαής πόθος του ήταν να δοκιμάσει την τύχη του στην Αγγλία και το κάνει σε μια ομάδα στην οποία ο ίδιος πρέπει να εμφυσήσει την ιδέα του πρωταθλητισμού.

Μετά από αρκετά χρόνια,

ο Γκουαρδιόλα θα ολοκληρώσει μια σεζόν χωρίς να έχει κατακτήσει τίτλο, ενώ το καλύτερο που μπορεί να κάνει με τη Σίτι, είναι η τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Εδώ μου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία και γι' αυτό θα βάλω τα δυνατά μου για να τα καταφέρω. Σε οποιαδήποτε άλλη από τις μεγάλες ομάδες που έχω δουλέψει, θα με είχαν διώξει. Δεν θα ήταν παράλογο αν με είχαν απολύσει. Στόχος ήταν η κατάκτηση τίτλων. Ορίστε, σας έδωσα και τους τίτλους για τα αυριανά πρωτοσέλιδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η Τσέλσι κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, ενώ συμπλήρωσε ότι ο ίδιος ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα