Η αποψινή βραδιά χτυπά πολικές θερμοκρασίες!

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στον πλην 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος

και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές περιοχές, και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές, θα χιονίζει κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Δείτε εδώ: 10+1 φωτογραφίες από το μαγευτικό Τρόοδος (pics&vid)

Tο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ορεινές περιοχές, και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές, θα χιονίζει κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές περιοχές, και ενδεχομένως σε κάποιες ημιορεινές, θα χιονίζει κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα