Η «Αγία Τετράδα» της «Κυρίας»

Η νέα επιτυχία της Ανόρθωσης έχει σκορπίσει ενθουσιασμό και ικανοποίηση σε όλους τους φίλους της ομάδας. Σύνολο με πολλές περγαμηνές, σύνολο δουλεμένο από το οποίο κάποιοι ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν με την απόδοση τους.

Μια ομάδα για να έχει συνεχής επιτυχίες πρέπει να έχει σύνολο και όχι μόνο μονάδες. Σε όλες τις γραμμές η «Κυρία» διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές όμως κάποιοι έχουν ξεχωρίσει.

Ο γκολτζής

Ο Ανδρέας Μακρής διανύει την καλύτερη ποδοσφαιρική του χρονιά. Πρώτος σκόρερ με εννέα τέρματα, με 19 συμμετοχές

τις 15 στο αρχικό σχήμα και με 1394 λεπτά συμμετοχής. Οι εμφανίσεις του του έδωσαν εισιτήριο για την Εθνική Ανδρών.

Το πολύ- εργαλείο

Μετά τον τραγικό αποκλεισμό από την Γκέλφε δόθηκε δανεικός στην Αλκή. «Ψήθηκε» και επέστρεψε στην Ανόρθωση. Πολυθεσίτης. Έχει αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, στα άκρα της άμυνας και στην μεσαία γραμμή. Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης μετρά 16 συμμετοχές όλες στο αρχικό σχήμα έχοντας πετύχει τρία τέρματα με 1400 λεπτά συμμετοχής και μέλος της Εθνικής Ανδρών.

Ο μαέστρος

Τις ποδοσφαιρικές ικανότητες τους τις γνωρίσαμε στην Ελλάδα. Πέρσι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την χρονιά να κυμαίνεται σε ρηχά νερά. Φέτος είναι αναγεννημένος. Ένας Τόνι Κάλβο από τα καλά. Ομαδικός, συγκεντρωμένος, μεστός στο παιχνίδι του και αποτελεσματικός.

Ο Ισπανός μετρά 18 συμμετοχές όλες στην ενδεκάδα σημειώνοντας ως τώρα τέσσερα τέρματα έχοντας 1544 λεπτά συμμετοχής.

Ο αναγεννημένος

Κατά την περσινή χρονιά δέχθηκε έντονη αμφισβήτηση. Δεν πρόσφερε όσα θα μπορούσε αλλά φέτος και μέχρι τώρα κάνει την διαφορά. Ο Ανδρέας Αβραάμ διανύει μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του χρονιές. Ένας παλιός καλός Αβραάμ. Μετράει 13 συμμετοχές με τρία τέρματα και 746 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα