Ομόνοια: Η κουβέντα Ασις-Καϊάφα στην ανάπαυλα

Ο Κώστας Καϊάφας έβλεπε την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο να έχει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο στην τελική προσπάθεια τα έχανε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει γρήγορα στο γκολ που δέχθηκε.

Έτσι ο Κύπριος τεχνικός άρχισε να ψάχνει τις λύσεις, ρίχνοντας μέσα τον Σκέμπρι, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε και την χρησιμοποίηση Νούνο Ασίς. Ο Πορτογάλος με μια προπόνηση στα πόδια του δεν θα μπορούσε βέβαια να εγκλιματιστεί γρήγορα στον αγώνα.Κώστας Καϊάφας και Νούνο Ασίς είχαν μια κουβέντα

μερικών λεπτών πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, βλέποντας… στο βάθος χρησιμοποίηση του στον αγώνα εάν δεν ισοφάριζε γρήγορα. Ωστόσο όπως φάνηκε οι δυο άνδρες δεν είχαν στο μυαλό τους κάτι τέτοιο αφού με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1, ο Κύπριος τεχνικός έκανε την τελευταία του αλλαγή στο 72’ ρίχνοντας μέσα τον Γκαρσία ο οποίος αποδείχθηκε χρυσός σκόρερ.

Είναι γεγονός ότι ο Ασίς γνωρίζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο το ρόστερ και τις δυνατότητες της ομάδας και είναι λογικό ότι ο Κώστας Καϊάφας να συζητά μαζί του για κάποιο παιχνίδι που δε πάει όπως το υπολογίζει. Ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ομόνοια ο Νούνο Ασίς ο οποίος πλέον είναι σε θέση να αγωνιστεί και αναμένεται να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα κυπέλλου με την Καρμιώτισσα έτσι ώστε να ανεβάσει και τον βαθμό ετοιμότητας του ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα