Η αφοπλιστική ατάκα για Ζλάταν

Η Μίλαν αγόρασε πριν από έξι χρόνια από την Μπαρτσελόνα τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αλλά τώρα τα πράγματα είναι δυσκολότερα για να τον ξανακάνει δικό της. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι δεν θα μπορούσε να γίνει πιο σαφής.



Το καλοκαίρι του 2010 η Μίλαν έκανε το "κόλπο γκρόσο" αποκτώντας τον (ανεπιθύμητο από τον Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελονα) Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ωστόσο έξι χρόνια αργότερα έχει ελάχιστες πιθανότητες να ξαναντύσει "ροσονέρο" τον Σουηδο στράικερ αν και εκείνος έχει

μείνει ελεύθερος από την Παρί.

Αυτό το παραδέχτηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος ερωτηθείς το Σάββατο (28/5) για το αν μιλάει με τον Μίνο Ραϊόλα για το ενδεχόμενο μετακόμισης του "Ίμπρα" στο Μιλάνο, δήλωσε:

"Οι συναντήσεις με τον Ραϊόλα υπάρχουν πάντα, το πρόβλημα όμως δεν είναι να συναντήσουμε τον Ραϊόλα αλλά να πληρώσουμε τον Ζλάταν". Ερωτηθείς για την περίπτωση Κόβατσιτς είπε "θα δούμε" ενώ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Καρίμ Μπενζεμά, επεσήμανε:

"Δεν έχω μιλήσει ούτε μαζί του ούτε με τον μάνατζέρ του. Δεν τον έχουμε σκεφτεί για την ενίσχυση του ρόστερ γιατί είναι ένας παίκτης που απολαμβάνει εκτίμηση από τους προπονητές του, την διοίκηση και τον πρόεδρο της Ρεάλ".

Όσον αφορά στον Φερνάντο Τόρες που απέτυχε στη Μίλαν αλλά θα αγωνιστεί απόψε με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, είπε:

"Υπάρχουν αρκετά πράγματα για τα οποία έχουμε μετανιώσει. Σε εμάς δεν τα είχε πάει καλά και ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, είναι ένας πολύ άξιος άνθρωπος και μιλάμε συχνά.

Είμαι χαρούμενος που επιστρέφει σε τελικό Champions League, ξαναείδα πρόσφατα τον τελικό μεταξύ της Τσέλσι και της Μπάγερν, ήταν καθοριστικός καθώς είχε κερδίσει το κόρνερ από το οποίο είχε προήλθε η ισοφάριση της Τσέλσι στο φινάλε".

Keywords
Τυχαία Θέματα