Η Rain Dove ποζάρει με εσώρουχα της Victoria’s Secret

Το μοντέλο που γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την ανδρική της εμφάνιση.

Η Rain Dove αποφάσισε να αυτοσαρκαστεί και να τρολάρει τον οίκο εσωρούχων με μια σειρά φωτοσοπαρισμένων φωτογραφιών. Αν και έχεις τις τέλειες αναλογίες που θα πρέπει να έχει ένα μοντέλο, είναι μάλλον απίθανο να περπατήσει ποτέ σε τέτοιου είδους πασαρέλες εξαιτίας των εξωτερικών χαρακτηριστικών της που θυμίζουν άντρα.

«Έχω το ίδιο υπέροχο κορμί με τα μοντέλα της Victoria’s Secret αλλά δεν πρόκειται να με επιλέξουν γιατί έχω αντρικά χαρακτηριστικά. Δεν θα δείτε ποτέ τα αγγελάκια να κάνουν πασαρέλα με κοντό μαλλί. Είναι τρελό για εκείνες. Θέλω να πω στους ανθρώπους πως υπάρχουν πολλoί τρόποι για να είναι κάποιος ωραίος/ ωραία», δήλωσε στην Daily Mail.

Η ίδια μέσα από τις φωτογραφίες της προσπαθεί να δείξει στο ευρύ κοινό, πως τα στερεότυπα για τη γυναικεία ομορφιά, όπως πλασάρονται από τη βιομηχανία της μόδας, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Dove δεν περιμένει να πετύχει αρκετά με αυτή την κίνησή της καθώς πιστεύει πως χρειάζεται πολύ προσπάθεια ακόμη για μην υπάρχουν σύνορα μεταξύ των κανονικών ανθρώπων και τα μοντέλα της μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα