Η απάντηση της Μπαλατσινού εναντίον του Παπανώτα

Τις τελευταίες μέρες μία ακόμα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Τζένη Μπαλατσινού με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Αντιμέτωπη με τις αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων βρέθηκε πρόσφατα παρουσιάστρια του Jenny Jenny. Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, με την ίδια να παίρνει το λόγο και να απαντάει: «Παιδιά να σας πω κάτι, μπορείτε να κάνετε κάποια άλλη ερώτηση, που να μην είναι τόσο κλισέ; Ρωτάτε συνέχεια τις γυναίκες τα

ίδια και τα ίδια... και να έκανα και να κάνω μπορεί να μην θέλω να το πω... Εγώ έχω βγει από τους πρώτους και είχα πει όταν έκανα προσθετική στήθους, βγήκα και το είπα χαλαρώστε λίγο... είναι άκομψο».

Τη συγκεκριμένη δήλωση τη σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο. «Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις. Να σε ρωτήσω για την κλιματολογική αλλαγή; Για την κρίση στην Αργεντινή;...Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε! Δεν το λέω για την Τζένη! Γενικώς».

Παράλληλα, σήμερα το πρωί μέσα από τη σελίδα της η Τζένη απάντησε στο γνωστό δημοσιογράφο εξηγώντας του τι σημαίνουν κάποιοι όροι.

Κατίνα: γυναίκα που επικρίνει κακόβουλα την ζωή των άλλων, μιλά πολύ και σκέφτεται λίγο.

Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σε βοηθήσει λίγο είναι πως βιολογία δεν είναι πεπρωμένο…

1) Έχεις σταθερό κύκλο περιόδου;
2) Μπορείς να κάνεις διπλή τσιχλόφουσκα;
3) Χρησιμοποιείς χάρακα για την χωρίστρα;
4) Ο πλαστικός πήρε απόδειξη ή πληρώθηκε μαύρα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα