Η Medela Cyprus θερμός υποστηρικτής

Με κεντρικό σύνθημα «Θηλασμός: Κλειδί για την Αειφόρο Ανάπτυξη», 343 μητέρες συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και θήλασαν 359 μωρά, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο θηλασμός είναι απαραίτητος, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία των παιδιών όχι μόνο στη βρεφική ηλικία αλλά και μεταγενέστερα!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού που φέτος είχε θέμα: «Θηλασμός: Κλειδί για την Αειφόρο Ανάπτυξη», και τελούσε υπό την αιγίδα της

Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Η Medela Cyprus και η Marathon Trading ήταν εκεί, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας αυτόν τον θεσμό. Για περίπου 50 χρόνια η Medela υποστηρίζει τις μητέρες κατά τη διάρκεια του μητρικού θηλασμού και παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να κάνει τον μητρικό θηλασμό ευκολότερο. Ακόμα και όταν υπάρχουν δυσκολίες στον μητρικό θηλασμό η Medela παρέχει λύσεις για την άντληση του μητρικού γάλακτος αλλά και τη σίτιση των βρεφών με αυτό, βελτιώνοντας έτσι την υγεία των βρεφών με τις ευεργετικές ιδιότητες του μητρικού γάλακτος.

Η Medela οδηγείται πάντα από την έρευνα και την καινοτομία. Γι’ αυτό τον λόγο οι άνθρωποι της Medela δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην τεκμηριωμένη έρευνα για την ανάπτυξη των προϊόντων της. Αυτό τους επιτρέπει να αναπτύσσουν πρωτοποριακά προϊόντα μητρικού θηλασμού.

Θα βρείτε τα προϊόντα της Medela στα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα Mothercare, New Baby City, City of Dreams και Mamatoto.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά

Τηλ. 22.89.95.00

Fax. 22.75.71.73

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα