Η Emirates θα προσλάβει πάνω από 11.000 νέους υπαλλήλους

Η ιστοσελίδα για τις θέσεις εργασίας δέχεται πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες το μήνα

Η Emirates Group, που περιλαμβάνει την Emirates Airline και την dnata, σχεδιάζει να προσλάβει πάνω από 11.000 νέους υπαλλήλους αυτή τη χρονιά σε όλη την επιχείρησή της, συμβαδίζοντας με την προβλεπόμενη ανάπτυξή της σε έξι ηπείρους.

Αυτό θα αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού της κατά

έξι τοις εκατό μέχρι το Μάρτιο του 2016. Περίπου οι μισές από τις νέες προσλήψεις θα αποτελούν το πλήρωμα θαλάμου επιβατών για την αεροπορική εταιρεία Emirates, με έδρα το Ντουμπάι. Καθώς η αεροπορική εταιρία ετοιμάζεται φέτος να παραλάβει πάνω από 20 νέα αεροσκάφη, προχωρεί επίσης σε δυναμικές προσλήψεις ταλέντων σε τομείς όπως: Διαχείριση Πτήσεων, Μηχανική, Υπηρεσίες Αεροδρομίου και Εταιρικά καθήκοντα.

Η dnata, η οποία σήμερα παρέχει υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας και ταξιδιών σε 90 πόλεις σε 38 χώρες, αναζητεί επίσης ταλέντα για τις αναπτυσσόμενες εργασίες της, ιδιαίτερα για λειτουργίες αερολιμένα, μηχανικής και εμπορικής ανάπτυξης επιχειρήσεων.

«Τόσο η Emirates όσο και η dnata είναι συναρπαστικές και κορυφαίες στον τομέας τους επιχειρήσεις. Οι σωστά καταρτισμένοι υποψήφιοι γνωρίζουν ότι μπορούν να προσβλέπουν σε ένα πραγματικά διεθνές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας, καθώς και σε καλές προοπτικές σταδιοδρομίας με μια σταθερή και αναπτυσσόμενη εταιρεία. Το εμπορικό μας όνομα, η οικονομική μας επιτυχία και η σταθερότητά μας, καθώς και η ανάπτυξή μας, καθιστά την Emirates Group ένα ελκυστικό εργοδότη στην παγκόσμια αρένα για τα καλύτερα ταλέντα, και γι 'αυτό κάθε μήνα λαμβάνουμε χιλιάδες αιτήσεις από υποψηφίους από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να ενταχθούν στη δυναμική ομάδα μας,» δήλωσε ο Abdulaziz Al Ali, Executive Vice President Human Resources, Emirates Airline and Group.

«Αυτήν την στιγμή έχουμε πάνω από 75.000 προσωπικό στο Ντουμπάι και σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 12.000 εργαζόμενοι μας είναι μαζί με το Συγκρότημα για πάνω από 10 χρόνια, και σχεδόν 3.000 εργάζονται μαζί μας για πάνω από 20 χρόνια. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, τα στοιχεία αυτά απεικονίζουν τον τύπο του εργοδότη που είμαστε και τις ευκαιρίες που μπορούμε να προσφέρουμε.»

Το 2014, η Emirates έλαβε σχεδόν 483.944 διαδικτυακές αιτήσεις για πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας, από περισσότερες από 227 χώρες. Λαμβάνει επίσης κατά μέσο όρο 1.500 ερωτήσεις για πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας κάθε μήνα στα κοινωνικής δικτύωσης κανάλια της.

Η πύλη για τις θέσεις εργασίας του Συγκροτηματος, emirates.com/careers, δέχεται πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε μήνα από υποψηφίους από όλο τον κόσμο, είτε για να ελέγξουν κενές θέσεις εργασίας, να εγγραφούν σε ειδοποιήσεις για κενές θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στην πείρα τους, ή για να υποβάλουν αίτηση. Η πλειοψηφία των διαδικτυακών επισκέψεων προέρχεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ακολουθούμενη από την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Η πτήση EK107 έρχεται από το Ντουμπάι το πρωί, ενώ η EK108 φτάνει νωρίς το απόγευμα από τη Μάλτα για την πτήση της επιστροφής στο Ντουμπάι. Για περισσότερες πληροφορίες και για τα δρομολόγια των πτήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy/english/

Λεζάντα Φωτογραφίας: Προσωπικό του Συγκροτήματος της Emirates

Keywords
Τυχαία Θέματα