Η Emirates με τρίτη καθημερινή πτήση Κέιπ Τάουν, Ν.Αφρική

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει μια τρίτη καθημερινή υπηρεσία μεταξύ Ντουμπάι και Κέιπ Τάουν από τις 4 Ιουλίου 2016.

Η νέα υπηρεσία θα συμπληρώσει τις δύο υφιστάμενες καθημερινές πτήσεις μεταξύ των δύο πόλεων για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για το δρομολόγιο, και να προσφέρει στους εξερχόμενους

και εισερχόμενους ταξιδιώτες ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και επιλογές.

Η πτήση EK 778, που θα λειτουργεί από το δημοφιλή αεροσκάφος της Emirates Boeing 777-300ER, θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10.50πμ και θα φτάνει στο Κέιπ Τάουν στις 6.30μμ. Η πτήση της επιστροφής, EK 779 θα αναχωρεί από το Κέιπ Τάουν στις 8.05μμ και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 7.30πμ το επόμενο πρωί. Το χρονοδιάγραμμα των πτήσεων θα δώσει στους πελάτες του Κέιπ Τάουν και σε εκείνους που προέρχονται από όλο το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό του ταξιδιού τους και θα προσφέρει βολικές ώρες διέλευσης για πτήσεις με ανταπόκριση μέσω του σύγχρονου κόμβου της αεροπορικής εταιρείας, Ντουμπάι.

Το Κέιπ Τάουν είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, και η επιπλέον πτήση θα βοηθήσει στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για θέσεις προς και εκτός από την πόλη, υποστηρίζοντας περισσότερο την τοπική τουριστική βιομηχανία και τη βιομηχανία φιλοξενίας. Η αυξημένη συχνότητα υπογραμμίζει τη σημασία της Νότιας Αφρικής ως ένα σημαντικό επιχειρηματικό και τουριστικό προορισμό, και τη δέσμευση της Emirates για την υποστήριξη της ανάπτυξης στους τομείς αυτούς, επιτρέποντας την παγκόσμια συνδεσιμότητα μέσω του εκτεταμένου δικτύου των πάνω από 150 προορισμών.

Η υφιστάμενη συνεργασία κοινού κωδικού μεταξύ της Emirates και South African Airways για πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Νοτίου Αφρικής θα επεκταθεί επίσης ώστε να συμπεριλάβει την πρόσθετη πτήση Κέιπ Τάουν, δίνοντας μεγαλύτερη πρόσβαση στους πελάτες της SSA στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates.

Το Boeing 777-300ER, θα είναι σε διάταξη τριών κατηγοριών με οκτώ ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 πλήρως επίπεδα καθίσματα στην Business Class και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση. Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates στη Νότια Αφρική, οι πελάτες θα βιώσουν τη διάσημη εξυπηρέτηση στο αεροσκάφος από το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας της από 130 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής, και θα απολαύσουν περιφερειακά και διεθνή εμπνευσμένα γεύματα που ετοιμάζονται από γκουρμέ σεφ.

Το αεροσκάφος διαθέτει επίσης το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, προσφέροντας έως και 2500 κανάλια με ταινίες κατ’ απαίτηση, τηλεοπτικά προγράμματα, μουσική, ηχητικά βιβλία και μουσική.

Στο Κέιπ Τάουν, η Emirates προσφέρει επίσης στους πελάτες της Πρώτης Θέσης και της Business Class μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με αυτοκίνητο με οδηγό, καθώς και μια ειδικά αφιερωμένη και πολυτελή εγκατάσταση lounge στο αεροδρόμιο, την οποία τα μέλη Platinum και Gold του προγράμματος Frequent Flyer Programme, Skywards, μπορούν επίσης να απολαύσουν.

Βασικές εξερχόμενες αγορές για τους πελάτες του Κέιπ Τάουν περιλαμβάνουν διάφορα σημεία στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Μέση Ανατολή, στη Δυτική Ασία και στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, με τη νέα πτήση (EK779) να επιτρέπει βολικές συνδέσεις σε πτήσεις της Emirates από το Ντουμπάι, καθώς και για τους εισερχόμενους πελάτες από όλο το δίκτυο που διέρχονται για την πτήση (EK778) προς την πόλη.
Η προστιθέμενη συχνότητα θα παρέχει επίσης έως και 23 τόνους χωρητικότητας φορτίου στο αεροσκάφος ανά πτήση, παρέχοντας ευκαιρίες στις επιχειρήσεις και στους εμπόρους για αύξηση των εισαγωγών και των εξαγωγών.

Η Emirates ξεκίνησε για πρώτη φορά τις υπηρεσίες της στη Νότια Αφρική πριν από 20 χρόνια, και εκτός από το Κέιπ Τάουν, η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί τέσσερις καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Γιοχάνεσμπουργκ, και μια καθημερινή πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Ντέρμπαν.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Ένα Emirates Boeing 777-300ER εν ώρα πτήσης

Keywords
Τυχαία Θέματα