«Γνωρίζει τι σημαίνει πρωταθλητισμός» (ηχητικό)

Για την πρόσληψη του Σταν Φαλκς για την θέση του τεχνικού διευθυντή μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου τονίζοντας ότι ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής γνωρίζει από πρωταθλητισμό.


Δείτε τις τοποθετήσεις του:
-Εδώ και κάποιες μέρες έχει πιάσει δουλειά ο κ. Φαλκς. Βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και με τον προπονητή της ομάδας μας.
-Δεν έχει γίνει μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να έρθει στην Ανόρθωση. Έκανε καριέρα ως πρωταγωνιστής σαν ποδοσφαιριστής. Όχι απλά αγωνίστηκε αλλά κατέκτησε και τρόπαια. Ξέρει τι σημαίνει

να κάνεις πρωταθλητισμός.
-Έχει τις δικές του απόψεις. Μιλούν την ίδια ποδοσφαιρική γλώσσα με τον Αντρέ Πάους και ελπίζουμε ότι μπορεί να μας παραδώσει αυτό που ζητούμε.
-Έχουν βάλει κάτω κάποια ονόματα. Είναι σε επαφή οι δυο. Από κει και πέρα γίνεται μια επαφή με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Ένα ένα να κλείνουν τα θέματα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας.
-Για Καμίνσκι: Ενημερωνόμαστε και εμείς για το ενδιαφέρον από άλλη ομάδα. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε αλλά είναι δύσκολο. Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις
-Για Μαισουράντε: θα ανακοινωθεί και επίσημα για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
-Για Αμπουρτζάνια: Υπάρχει η επέκταση ενός χρόνου και θα τα βρούμε και για τα επόμενα χρόνια
-Για Ίσμα: Εάν δεν υπάρξει πρόταση τότε ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα