Γκριντσάροφ: «Θα παλέψουμε και γιατί όχι να κερδίσουμε»

Λογικά ο Μπόμπαν Γκριντσάροφ μάζεψε το περισσότερο ενδιαφέρον των ΜΜΕ (http://sportmedia.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/grncharov-so-apoel-vlegov-vo-lsh-sega-vardar-e-na-red).

Στα Σκόπια αφού θα βρεθεί αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, της πρώην ομάδας του. Ο Σκοπιανός αμυντικός χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ ως τον δυσκολότερο αντίπαλο,

μίλησε για τα χρόνια στη Λευκωσία και τις φιλοδοξίες της Βάρνταρ: "Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο δύσκολος αντίπαλος. Έχει μεγάλη παράδοση και παραστάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έπαιξα μία φορά σε ομίλους και αυτή ήταν με τον ΑΠΟΕΛ. Τώρα αναμένω να το κάνω και με τη Βάρνταρ. Είναι χαρούμενος γιατί θα παίξω εκεί που είχα τη μεγαλύτερη μου επιτυχία. Ήταν ιδανική χρονιά, , πήραμε το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ. Όπως και νάχει, ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά όχι τόσο όσο ήταν πριν 3-4 χρόνια. ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που μπορούσαμε να έχουμε. Η πρώην ομάδα μου έχει τεράστια παράδοση και μεγάλη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Θα πάμε στη Κύπρο να παλέψουμε και γιατί όχι να κερδίσουμε. Είναι καλό που έχουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα