Γερμανός πολιτικός πήγε για έφεση και "βγήκε κουρεμένος"

Αναπάντεχη τιμωρία περίμενε τον Γερμανό πολιτικό του ακροδεξιού εθνικού δημοκρατικού κόμματος Marcel Zech, ετών 28, ο οποίος δεν περίμενε ποτέ ότι ένα τατουάζ θα τον έστελνε στη φυλακή.

Ο Marcel καταδικάστηκε από δικαστήριο στη Γερμανία για τατουάζ που είχε στο σώμα του. Το τατουάζ είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από μια φωτογραφία. Η ποινή που του είχε επιβληθεί δεν άρεσε στον Γερμανό πολιτικό, ο οποίος θέλησε να κάνει έφεση για μια καλύτερη ποινή. Έλα όμως που ο δικαστής, τον πήρε στα σοβαρά και θεώρησε

σωστό να τον τιμωρήσει ακόμα περισσότερο;

Η αρχική ποινή που του είχε επιβληθεί πριν την έφεση, ήταν έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή. Μετά την έφεση, η ποινή αυτή μετατράπηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση.

Το τατουάζ του πολιτικού είδε το φως της δημοσιότητας σε μια φωτογραφία όπου το σλόγκαν ‘Jedem das Seine’ (To Each His Own), ένα σλόγκαν που ήταν γραμμένο στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως Buchenwald. Το σλόγκαν βρισκόταν κάτω από μια εικόνα του Auschwitz, στην Πολωνία.

Τη φωτογραφία τράβηξε δημοσιογράφος που βρισκόταν στην πισίνα και την ανάρτησε στο Facebook.

Επιπρόσθετα από την ποινή των έξι μηνών με αναστολή, που του είχε επιβληθεί, ο πολιτικός με δικαστική απόφαση, δεν πρέπει να εμφανίζει δημόσια τα τατουάζ του. Ο δικηγόρος του, ανέφερε ότι από τότε, κάλυψε το τατουάζ με τη μορφή του Άουσβιτς, καθώς έκανε νέο τατουάζ με άλλο σχέδιο. Το σλόγκαν ωστόσο ακόμα παραμένει.

Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι ο πελάτης του θα κάνει εκ νέου έφεση στη δικαστική απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα