Γαλαζοκίτρινο προβάδισμα, αλλά…!

Η αυλαία της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου θα πέσει αύριο το βράδυ. Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛΑΕΚ θα διεκδικήσουν την πρόκριση με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης. Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, δίνουν προβάδισμα στους «γαλαζοκίτρινους» έναντι των αντιπάλων τους. Τεράστιο φαβορί ο ΑΠΟΕΛ, οριακό η ΑΕΛ.

Το

περισσότερο ενδιαφέρον εστιάζεται στο Τσίρειο. Η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ (18.00) και θα επιδιώξει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το 2-2 δίνει έστω και ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο απέναντι στη φετινή ΑΕΚ τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Σε τρεις φετινές αναμετρήσεις η ομάδα της Λεμεσού παραμένει αήττητη απέναντι στην αντίστοιχη της Λάρνακας, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες.

Ο κόσμος της ΑΕΛ αναμένεται να γεμίσει την Ανατολική κερκίδα και να βοηθήσει τα μέγιστα τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη πρόκριση. Οι τελευταίοι οφείλουν να μην παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό και με σοβαρότητα και πίστη να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν θα ταξιδέψει στη Λεμεσό με την πλάτη στον τοίχο. Θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα και παράλληλα να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Η τελευταία εμφάνιση απέναντι στην Ανόρθωση αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν και ως εκ τούτου οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φορέσουν το καλό αγωνιστικό τους κουστούμι.

Μια ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το ντέρμπι αιωνίων. Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στο ΓΣΠ με την ταμπέλα του αδιαφιλονίκητου φαβορί, την οποία απέκτησε από το 3-0 του πρώτου αγώνα. Σύμφωνα, όμως, με τους παράγοντες των γαλαζοκιτρίνων, η ομάδα θα προσεγγίσει το παιγνίδι με την πρέπουσα σοβαρότητα προκειμένου να μην μείνει προ εκπλήξεως. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος απλά χρειάζονται ένα τέρμα προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Η Ομόνοια από την άλλη θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να κυνηγήσει τις ελάχιστες πιθανότητες. Τα δεδομένα είναι πάρα πολύ δύσκολα, όμως, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ο Κώστας Καϊάφας προετοίμασε την ομάδα του με απώτερο στόχο το γρήγορο τέρμα . Αν έρθει τότε τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν. Στοίχημα αποτελεί το μηδέν παθητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα