Φουντώνουν οι φήμες για προεκλογικό διαζύγιο Σπανού-ΑΚΕΛ

Φουντώνουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες, γύρω από το προεκλογικό διαζύγιο μεταξύ ΑΚΕΛ και Σπανού, ιδιαίτερα μετά την έκτακτη σύγκληση σήμερα το μεσημέρι, των συλλογικών οργάνων του ΑΚΕΛ.

Στις 15.30 αναμένεται να συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, έτσι ώστε να συζητήσει τον τρόπο με τον οποίο θα πορευθεί το ΑΚΕΛ εν όψει Προεδρικών Εκλογών. Στις 16.30 ο Άντρος Κυπριανού θα προβεί σε διάσκεψη Τύπου

για να εξηγήσει το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο, από όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, ότι υπάρχει εξέλιξη στο ζήτημα υποψηφιότητας Σπανού, την οποία η ηγεσία θέλει να μεταφέρει και να συζητήσει με τα μέλη της ΚΕ.

Επισήμως, το ΑΚΕΛ ενημέρωνε χθες δια στόματος Κυπριανού ότι το κοινό έγγραφο είναι έτοιμο από πλευράς ΑΚΕΛ και έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για να διαφανεί κατά πόσο μπορεί να υπάρξει συμφωνία, ωστόσο πληροφορίες από το περιβάλλον Σπανού αναφέρουν ότι το πιθανότερο συνέριο δείχνει προς ναυάγιο της συνεργασίας αυτής.

Το Sigmalive, πάντως, από τη Δευτέρα είχε μεταφέρει την πληροφορία ότι δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη η εξαγγελία της υποψηφιότητας Σπανού, καθώς πηγές μας είχαν μεταφέρει τον προβληματισμό του σε σχέση με τα όσα είχαν αρχίσει να συζητούνται γύρω από το πρόσωπό του.

Εξελίξεις θα πρέπει να αναμένουμε μετά το τέλος της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς θα είναι καθοριστική η απόφαση στην οποία θα καταλήξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα