Πασχαλινό παζαράκι από την PwC

Τα έσοδα από την πώληση χειροτεχνιών του προσωπικού δόθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τρίτο κατά σειρά πασχαλινό παζαράκι της PwC Κύπρου στα γραφεία του οργανισμού σε Λευκωσία και Λεμεσό στις 7 και 11 Απριλίου αντίστοιχα.

Στο παζαράκι συμμετείχαν μέλη του προσωπικού με δικές τους δημιουργίες, χειροτεχνίες και διάφορα εδέσματα τα οποία πώλησαν σε συναδέλφους τους με στόχο τη συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικό

σκοπό. Τα έσοδα από τις πωλήσεις, θα δοθούν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως το«Ένα Όνειρο μια Ευχή», το «Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά» και το «Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού».

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Ευγενίου, τόνισε τη σημασία που αποδίδει ο οργανισμός σε εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης και ευχαρίστησε το προσωπικό για την ένθερμη και διαχρονική συμμετοχή του σε αυτές. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύει το προσωπικό του οργανισμού. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που φέρουμε απέναντι στην κοινωνία και συνεχίζουμε, με μεγαλύτερο σύμμαχο τους ανθρώπους μας, να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στις προσπάθειες για επίτευξη κοινωνικής συνοχής και βιώσιμης ανάπτυξης».

Keywords
Τυχαία Θέματα