Φινάλε για τα «Καλημερούδια»;

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κανάλι των Μεσογείων είναι απογοητευτικές το τελευταίο καιρό καθώς οικονομικοί λόγοι οδηγούν στην αποχώρηση προσωπικού δυναμικού και στην καθυστέρηση και το πάγωμα μισθών.

Έτσι και το πρωινό μαγκαζίνο «Καλημερούδια» από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και λόγω των χαμηλών πτήσεων στα νούμερα τηλεθέασης αντιμετώπιζε συνεχείς αλλαγές και αποχωρήσεις με τελευταία αυτή του Κώστα Μαρτάκη την περασμένη Πέμπτη. Το σενάριο για «πρόωρο κόψιμο» της εκπομπής ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα και σήμερα δυστυχώς επιβεβαιώθηκε δια στόματος της Ντορέττας Παπαδημητρίου

στο τέλος της εκπομπής.

«Λίγο πριν κλείσουμε θέλω για δύο λεπτάκια να σας μιλήσω γιατί εμείς έχουμε αναπτύξει μία πολύ δυνατή σχέση σεβασμού και ειλικρίνειας όλους αυτούς τους μήνες. Κάποιοι από εσάς πιθανόν και να γνωρίζετε πως υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα οικονομικά στο κανάλι που δεν έχουν να κάνουν με τα “Καλημερούδια” αλλά ούτε και με εμάς, τους τεχνικούς και όλους τους άλλους. Είμαι θέματα που είναι πέρα και πάνω από εμάς και τα οποία μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα»

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το διάλειμμα, και συγχωρείστε μου την συγκίνηση αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτή την εκπομπή που λέγεται “Καλημερούδια”. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να λήξει αισίως αυτό το πράγμα και να καταφέρουμε να τα ξαναπούμε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση του σταθμού που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία να είμαστε εδώ και να κάνουμε αυτή την εκπομπή, από την θέση μας και αυτό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αν πάνε όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί έχετε στηρίξει τα Καλημερούδια σε μία πολύ δύσκολη όχι μόνο τηλεοπτική σεζόν αλλά απαιτητική εποχή όχι μόνο για το mega αλλά για ολόκληρη τη χώρα. Το καταλαβαίνουμε και το αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά. Σας αγαπώ πολύ. Εύχομαι να τα πούμε πολύ σύντομα. Θέλω να ευχαριστήσω τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους αλλά και όλους αυτούς που δούλεψαν για αυτή την εκπομπή. Θα αναγκαστούμε σε αυτό το διάλειμμα. Καλό Πάσχα».

Keywords
Τυχαία Θέματα