Φαρ ουέστ χθες βράδυ στην Πάφο- Συνελήφθη 17χρονος

Σκηνές "άγριας Δύσης" χθες βράδυ στην Πάφο. Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου. Στα χέρια της αστυνομίας 17χρονος.

Γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, δόθηκε πληροφορία στον αξιωματικό υπηρεσίας Πάφου ότι σε περιοχή της Γεροσκήπου, πολίτες καταδίωκαν κλοπιμαίο όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία νεαρά πρόσωπα.

Αμέσως, περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου κατευθύνθηκαν στο σημείο προς εντοπισμό και ανακοπή του εν λόγω οχήματος, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι πολίτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα στα φώτα

τροχαίας του κυκλικού κόμβου των Κονιών, αφαιρώντας από αυτό το κλειδί εκκίνησης της μηχανής, ενώ ακινητοποίησαν επίσης και ένα εκ των τριών προσώπων που επέβαιναν σε αυτό.

Τόσο ο οδηγός, όσο και ο συνοδηγός του οχήματος, όταν το όχημα είχε ακινητοποιηθεί, εξήλθαν από αυτό και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας συνελήφθη το εν λόγω πρόσωπο για αυτόφωρο αδίκημα της εξακρίβωσης στοιχείων αφού δεν είχε στην κατοχή του οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο που να αποδείκνυε την ταυτότητα του, ενώ το όχημα παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Όπως διαπιστώθηκε το όχημα είχε κλαπεί στις 25/6/2016, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στην Πάφο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθέντας είναι 17χρονος από τη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κακόβουλης ζημιάς και διάπραξης τροχαίων αδικημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα