Φαντάζει αναπόφευκτο το τέλος

Προς διαζύγιο οδεύει η συνεργασία του Πάμπου Χριστοδούλου με την Ομόνοια. Η χθεσινή ντροπιαστική ήττα από την ΑΕΚ φαίνεται να αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στο πράσινο οικοδόμημα. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για όλους και η σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Πρώτο από όλα το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Στη συνάντηση που θα προηγηθεί της συνεδρίας, ανάμεσα στον Πάμπο Χριστοδούλου και τον Αντώνη Τζιωνή, αναμένεται να προδικάσει και την εξέλιξη των πραγμάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες

πληροφορίες που διαρρέουν από το στενό περιβάλλον του Κύπριου τεχνικού, γίνεται λόγος για ειλημμένη απόφαση αποχώρησης. Ο κ. Χριστοδούλου επιμένει να αποχωρήσει από την Ομόνοια, αφού θεωρεί ότι δεν μπορεί να αλλάξει την υφιστάμενη κατάσταση και να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ονειρευόταν.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η απόφαση του 50χρονου τεχνικού πάρα πολύ δύσκολα θα αλλάξει, καθώς δεν προτίθεται να βάλει τη διοίκηση σε «καλούπια» και στη διαδικασία του διλήμματος.

Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη σιγουριά για την επόμενη ημέρα της εφιαλτικής βραδιάς.

Θυμίζουμε, όμως, ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου στηρίχτηκε όσο κανένας προηγούμενος και θα έχει ενδιαφέρον να γίνει γνωστό πόσο κλονίστηκε η εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα