Φανούριος: "Ξυπνάμε και σκεφτόμαστε την Ομόνοια" (ηχητικό)

Τα κίνητρα υπάρχουν στο αποψινό παιχνίδι με την Έβερτον, όμως, η συγκέντρωση στον Απόλλωνα είναι στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων τόνισε ότι η σημερινή 11αδα δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη της Δευτέρας και υπογράμμισε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε μια λαβωμένη Ομόνοια.

«Σίγουρα υπάρχουν τα κίνητρα και είναι εκεί καταγεγραμμένα, τα γνωρίζουν καλύτερα οι παίχτες και ο προπονητής, όμως, κακά τα ψέματα σαν οικοδόμημα

είμαστε συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Το ξέρουν οι παίχτες και προπονητής. Η σκέψη μας είναι στην Ομόνοια και πρέπει να είμαστε διπλά και τρίδιπλα προσεχτικοί κόντρα σε μια λαβωμένη Ομόνοια, που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο.

Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι θέλουμε να κλείσουμε ένα όμορφο οδοιπορικό με νίκη και να επωφεληθούμε από το οικονομικό όφελος. Θα υπάρξουν αλλαγές στην 11αδα. Άλλοι θα ξεκουραστούν και άλλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Θα το λέμε συνεχώς οι μεγάλοι μας στόχοι είναι εντός συνόρων. Να αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα ότι έχουμε βάθος και ποιότητα.

Θυμίζουμε ότι θα τιμήσουμε τους Γκαρσία, Σανγκόι και Χαμντανί και φυσικά Άμπραχαμ Γκιέ που δεν είχαμε την ευκαιρία να τον τιμήσουμε για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο».

Για το τέλος του ευρωπαϊκού ταξιδιού
«Κληρωθήκαμε στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης. Πήραμε βαθμό από όλους, εντός και εκτός έδρας και κάναμε σπουδαία εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα με τη Λυών με πολλές ευκαιρίες. Κρατάμε την όμορφη διαδρομή. Η ομάδα σιγά σιγά μεγαλώνει και εκτός συνόρων. Μακάρι να τα βιώσουμε ξανά και να ταξιδέψουμε με την ομάδα»

Για τον αγώνα της Δευτέρας
«Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε διαφορετική Ομόνοια και θα τη σεβαστούμε στο μέγιστο βαθμό. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Επαναλαμβάνω εδώ και ημέρες ότι ξυπνάμε και σκεφτόμαστε την Ομόνοια. Είμαστε εξοικειωμένοι στο ΓΣΠ και θα πάμε για τη νίκη. Δεν μπορείς να υποσχεθείς το τρίποντο απέναντι στην Ομόνοια στη Λευκωσία, είναι 50-50. Είναι δύσκολο να έχουμε μεγάλο αριθμό φίλων μας τη Δευτέρα στο ΓΣΠ».

Keywords
Τυχαία Θέματα