Φ. Κωνσταντίνου: «Με όπλο τις αγωνιστικές μας αρετές»

Για το αυριανό ντέρμπι κορυφής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και την παρουσία του κόσμου στη σημερινή προπόνηση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου

Αρχικά είπε:«Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Εκτός είναι οι Γκαστόν Σανγκόϊ και Ρομπέρ. Η ζωή για εμάς είναι η ίδια όπως και την προηγούμενη βδομάδα. Το άγχος και η πίεση είναι στον ΑΠΟΕΛ.Εμείς

θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παρασυρόμαστε από τις απουσίες του αντιπάλου αφού περιμένουμε να παραταχθεί ανταγωνιστικός. Προγνωστικά δεν μπορούν να λεχθούν. Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής.Αυτός που θα είναι σε καλή μέρα και την τύχη με το μέρος του θα πάρει τη νίκη.Είναι μακρύς ο δρόμος και δύσβατος μέχρι τον Μάιο. Σαφέστατα θα κυνηγήσουμε τη νίκη.Είμαστε εξοικειωμένοι με το ΓΣΠ. Εύχομαι η ομάδα μου να είναι η νικήτρια»

Για την απουσία του κόσμου:«Αν λέγαμε ότι δεν αφαιρεί κάτι από την δυναμική του ΑΠΟΕΛ θα ήταν ψέμα. Δεν είναι ο κόσμος όμως που παίζει ποδόσφαιρο. Εκεί θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα. Δεν τελειώνει η ζωή σε ένα ποδοσφαιρικό»

Για την παρουσία του κόσμου στη σημερινή προπόνηση:«Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται από την εταιρεία. Μας το ζήτησαν και είναι κάτι που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Δεν μας το ζητάνε συχνά. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και πάμε με όπλο μας τις αγωνιστικές μας αρετές»

Keywords
Τυχαία Θέματα