Έξω φρενών με χαλάρωση νόμου για λαθροθηρία

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σχετικά με την απόφαση της Βουλής να οδηγήσει στην αυριανή ολομέλεια τροποποιητικό νόμο με σειρά χαλαρώσεων στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία και διαχείριση άγριων πτηνών και θηραμάτων και ιδιαίτερα την εντος της παρενθέσεως παράγραφο, αναφέρει τα ακόλουθα:

Στο νομοσχέδιο συμπεριλαμβάνονταν και πρόνοιες για την παραχώρηση της δυνατότητας μαγειρέματος και κατανάλωσης νόμιμου θηράματος σε ορισμένα ξενοδοχεία, υπεραγορές, περίπτερα, εστιατόρια, καφενεία, ταβέρνες

και άλλους χώρους.

Τόσο ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α., αλλά και ολόκληρη η βιομηχανία των κέντρων αναψυχής, δε θα δεχτούν και δε θα ανεχτούν πλέον τον όποιον εμπαιγμό και κοροϊδία από οιονδήποτε. Η πιο πάνω απόφαση της Βουλής να δώσει και με νομοθετική ρύθμιση σε ήδη παράνομους χώρους, επιπλέον έδαφος να λειτουργούν σε βάρος των νόμιμων επιχειρηματιών, δε θα γίνει σε καμιά περίπτωση ανεκτή.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και τώρα, οδηγείται στην ολομέλεια νομοθεσία, για την οποία δεν έγινε καμιά διαβούλευση με τα εμπλεκόμενα και επηρεαζόμενα μέρη. Διαβούλευση η οποία επιβάλλεται διά νόμου να διεξάγεται.

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α δηλώνει ότι σε περίπτωση που ψηφιστεί μια τέτοια ρύθμιση, θα καταγγείλει τη νομοθεσία σε κάθε δικαστικό σώμα που προσφέρεται τόσο εντος αλλά και στην Ε.Ε.

Θεωρούμε την ενέργεια της Βουλής απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη και την καταδικάζουμε με κάθε τρόπο !

Keywords
Τυχαία Θέματα