Εξετάζει Ρέγες ο ΑΠΟΕΛ (video)

Ο μεγάλος Χοσέ Αντόνιο Ρέγες με τεράστια καριέρα σε Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης, με 5 κατακτήσεις Γιουρόπα Λιγκ τα 3 με την ομάδα της Ανδαλουσίας και τα 2 με τους ροχιμπλάνκος φλερτάρει έντονα με τους γαλαζοκίτρινους.

Ο διεθνής Ισπανός ακραίος επιθετικός από την στιγμή που προτάθηκε ήταν λογικό να βρεθεί στην κορυφή της λίστας του ΑΠΟΕΛγια ενίσχυση και ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές για απόκτηση του.

Οι συζητήσεις είναι σε αρχικό στάδιο και οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές εάν ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες πειστεί να έρθει στην Κύπρο

για να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα. Είναι μεγάλο όνομα, το κασέ του είναι αρκετά ψηλό γι' αυτό και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σεβίλλη με την οποία σε δύο θητείες κατέγραψε 242 συμμετοχές, 37 γκολ και 35 ασίστ, αγωνίστηκε επίσης σε Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, φόρεσε και την φανέλα της Ατλέτικο με την οποία είχε 154 συμμετοχές 14 γκολ και 30 ασίστ ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην Εσπανιόλ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ισπανίας έχοντας 22 συμμετοχές και 4 γκολ και τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 34 του χρόνια.

Για να αντιληφθείτε το μέγεθος του εκτοπίσματος του Ρέγες κατέκτησε 5 Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει στο παλμαρέ του Πρωτάθλημα Αγγλίας με την Άρσεναλ και ένα πρωτάθλημα Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Βρέθηκε μάλιστα αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ την περίοδο 2009-10 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όταν αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αγωνίστηκε μάλιστα στον αγώνα του ΓΣΠ κόντρα στους γαλαζοκίτρινους στο 1-1 με τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες να παίρνει την θέση του Φορλάν στο 87ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα