Πως η Μπάγερν έχασε τον Νεϊμάρ το 2010

Η Μπάγερν Μονάχου μπορούσε το 2010 να αποκτήσει τον Νεϊμάρ έναντι 24 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με τον Κροάτη μάνατζερ Predrag Racki.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος ο οποίος αποκτήθηκε από την Παρί με ποσό ρεκόρ 222 εκατομμύριών ευρώ μπορούσε πριν από επτά χρόνια να αγωνιζόταν στην Μπάγερν και όχι στην Μπαρσελόνα με πολύ πιο μικρό ποσό απόκτησης.

Σε συνέντευξη του ο Κροάτης μάνατζερ τόνισε πως η Μπάγερν ζήτησε τιμή για τον Νειμάρ αλλά τα 24 εκατομμύρια για ένα 18χρονό τότε της φάνηκαν πολλά.

«Την

ίδια ώρα με βοήθησε ο φίλος μου Giovanni Trapattoni, και κανονίσαμε ραντεβού με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Μπάγερν Christian Nerlinger. Ο Νεϊμάρ ήταν 17 ετών , σε τόπ επίπεδο, με καταπληκτική τεχνική. Γνώρισαν τον Nerlinger στο Μόναχο μετά από δυο φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μου είπαν πως ο Νεϊμάρ είναι ένα μεγάλο ταλέντο αλλά δεν η περίπτωση κόλλησε στην τιμή που ήταν 18 εκατομμύρια και με τα μπόνους έβγαινε στα 24. Ο Nerlinger μου είπε πως θα παρακολουθούν τον Νειμάρ αλλά δεν θα δώσει τόσα λεφτά για να πάρει ένα παίκτη ο οποίος δεν είναι καν 18 ετών».

Η συνέχεια της ιστορίας του Νειμάρ γνωστή. Έφυγε το 2013 από την Σάντος για την Μπαρσελόνα για 88.2 εκατομμύρια και φέτος από την Μπαρτσα στην Παρί για 222 εκατομμύρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα