Αύξηση της θερμοκρασίας από αύριο

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, στους 22 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και το απόγευμα παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα νότια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3, και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα