Εξαιρετική εμφάνιση από το Kition Judo Cyprus

Εξαιρετική εμφάνιση είχε το Kition Judo Cyprus στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Τζούντο παίδων που διεξήχθη στη Ρουμανία για τις κατηγορίες κάτω των 18 ετών. (2017 Cadet European Judo Cup Ploiesti, Romania) από τις 6-7 Μαΐου 2017.

Στο 2017 Cadet European

Judo Cup στη Ρουμανία συμμετείχε με τους Παναγιώτη Σιακό, που κατέκτησε την 9η θέση (είναι μόλις 14 ετών) και που στην κατηγορία αυτή συμμετείχαν συνολικά 60 αθλητές και πέτυχε 3 νίκες απέναντι σε αντιπάλους από Βουλγαρία, Μολδαβία και Λευκορωσία, με τον Κύπρο Κούρρη όπου κατέκτησε την 9η θέση (είναι μόλις 15 ετών) όπου στην κατηγορία που αγωνίστηκε συμμετείχαν συνολικά 52 αθλητές και πέτυχε 2 νίκες απέναντι σε αθλητές από Τουρκία και από την Ιταλία και τέλος, με τον Ανδρέα Κυριάκου που είχε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον πολύ δυνατό Ουκρανό αντίπαλο.

Ο προπονητής τους Μαρίνος Πίπονα, ο οποίος ήταν και συνοδός της αποστολής, μας ανάφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος από τους Πρωταθλητές του και ότι ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, οι συνεχείς προσπάθειες και θυσίες είναι αυτές που στο τέλος θα φέρουν και την επιβράβευση. Είμαι πολύ περήφανος για τους αθλητές μου και είμαι δίπλα τους συνεχώς και καθημερινά.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το σωματείο Κition Judo Cyprus κάλυψε σχεδόν όλο το οικονομικό κόστος για αυτή την αποστολή. Πολλά συγχαρητήρια δέχθηκαν οι αθλητές και ο προπονητής επίσης από τον Πρόεδρο του σωματείου Κιτιον Judo Κυριάκο Γιασουμή, τον Αντιπρόεδρο του σωματείου Κιτιον Judo Μάκη Γερασίμου και όλα τα μέλη και γονείς του Σωματείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα