Έκλεψε 4 σάμπμαριν και κατέληξε στη φυλακή για 3 μήνες

Σε τρεις μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε χθες, 23χρονος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για κλοπή σάντουιτς από διανομέα φαγητού.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου 2016, όταν υπάλληλος ταχυφαγείου και συγκεκριμένα διανομέας από το Πακιστάν, μετέβη στον Άγιο Δομέτιο για να παραδώσει τέσσερα σάντουιτς (σάμπμαριν), όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Κατά την άφιξη του διανομέα στην οδό και το σπίτι από το οποίο έγινε η τηλεφωνική παραγγελία, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα,

τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν, να του έκλεψαν τέσσερα σάντουιτς, καθώς και το ποσό των 5 ευρώ, σε κέρματα.

Ακολούθως, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο χρώματος μαύρου, στο οποίο τους περίμενε τρίτο πρόσωπο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κατά την εξέταση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου κατοίκου Λευκωσίας από τη Βουλγαρία.

Η Αστυνομία ζήτησε την αποκάλυψη τηλεπικοινωνιακών δεδομένων για να διαπιστωθεί ποιος έκανε την τηλεφωνική παραγγελία των σάντουιτς, με αποτέλεσμα να φανεί ότι επρόκειτο για τον κατηγορούμενο.

Όπως διαπιστώθηκε, η παραγγελία έγινε από το δικό του τηλέφωνο, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε ενοχή. Να σημειωθεί ότι οι άλλοι δύο δράστες δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι και σήμερα από την Αστυνομία.

Χθες ο 23χρονος καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα