ΕΒΕ Πάφου: Αναγκαιότητα η λειτουργία της μαρίνας Πάφου

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Κύπρου Μύρωνα Νικολάτο απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προώθησης Περιφέρειας Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης, με θέμα τις αναθεωρητικές εφέσεις 20/2011 και 36/2011 σε σχέση με τη λειτουργία μαρίνας στην Πάφο.

Στην επιστολή του, ο κ. Δημητριάδης αναφέρει πως μέσα σε οικονομικά δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται η Πάφος, είναι αναγκαιότητα

και προς το δημόσιο συμφέρον η προώθηση, υλοποίηση και λειτουργία της μαρίνας Πάφου, η οποία θα δώσει ώθηση στην οικονομική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της Επαρχίας και παράλληλα θα συμβάλει θετικά στον τομέα της απασχόλησης.

Ο κ. Δημητριάδης αναφέρει επίσης πως η υλοποίηση του σημαντικού αυτού αναπτυξιακού έργου παραμένει αδικαιολόγητα στάσιμη λόγω των πιο πάνω αναφερόμενων εφέσεων που εκκρεμούν από το 2011 και αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία της Πάφου και στην απασχόληση γενικότερα.

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος, ο κ. Δημητριάδης απηύθυνε έκκληση προς τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου όπως επισπεύσει την έκδοση απόφασης στις πιο πάνω εφέσεις.

Ανέφερε επίσης πως οι υποθέσεις είναι ορισμένες για ακρόαση / διευκρινήσεις στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015 και απηύθυνε έκκληση όπως η εκδίκαση τους προχωρεί το συντομότερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα