Εβδομάδα εξελίξεων για τον εκλεκτό του ΕΛΑΜ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες εντός ΕΛΑΜ με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές. Δεν αποκλείεται να πάνε σε Κεντρική Επιτροπή, ακόμα και μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αν όλα ξεκαθαρίσουν εντός του 24ωρου.

Στο ΕΛΑΜ από νωρίς ξεκαθάρισαν ότι θα κατέλθουν στις εκλογές με δικό τους

υποψήφιο, χωρίς να αποκλείουν ακόμα και ενδεχόμενο καθόδου με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου.

Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι οι δυο εν δυνάμει υποψήφιοι (ακαδημαϊκός και τεχνοκράτης) που βρίσκονται στη λίστα του ΕΛΑΜ, έχουν ενημερωθεί όπως καταθέσουν την τελική τους απόφαση κατά πόσο ενδιαφέρονται να κατέλθουν με το ΕΛΑΜ ή όχι στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.

Όπως ενημέρωσαν οι ίδιες πηγές, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει εντός 24ωρου, με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου να βρίσκονται σε επιφυλακή για σύγκληση έκτακτης συνεδρίας.

Αν όλα τελειώσουν εντός των επόμενων 48 ωρών σε επίπεδο Πολιτικού Συμβουλίου, δεν αποκλείεται να έχουμε σύγκληση Κεντρικής Επιτροπής εντός Σαββατοκύριακου.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εντός της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα αυτό σε επίπεδο Πολιτικού Συμβουλίου.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν σωρεία συναντήσεων και συνεδριάσεων, έτσι ώστε να καθοριστεί το πλαίσιο θέσεων που θα προταχθούν εν όψει Προεδρικών. Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου εξέφρασαν τις θέσεις και τις απόψεις τους για τους εν δυνάμει υποψήφιους και τώρα εισήλθαν στην τελική ευθεία των αποφάσεων.

Σε σχέση με τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών πάντως, το ΕΛΑΜ κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Τα νεότερα αναμένονται τα επόμενα 24ωρα, έτσι ώστε να διαμορφωθεί το τελικό παζλ εν όψει Προεδρικών Εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα