Λιλλήκας: Οι πραγματικότητες διαψεύδουν τον Αναστασιάδη

«Ήταν αναμενόμενη η προσπάθεια ωραιοποίησης, εκ μέρους του κ. Αναστασιάδη, τόσο στο Κυπριακό όσο και στην Οικονομία. Ωστόσο, τον διαψεύδουν οι πραγματικότητες», δήλωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας αναφορικά με την εξαγγελία της υποψηφιότητας Αναστασιάδη.

Μιλώντας στην Εκπομπή Πρωτοσέλιδο, είπε πως με τα λάθη του, ο κ. Αναστασιάδης έχει δημιουργήσει ένα κεκτημένο για την Τουρκία, το οποίο ενέχεται ο κίνδυνος να παραμένει ως ένα δεσμευτικό πλαίσιο, αν υιοθετηθεί από το

Συμβούλιο Ασφαλείας με την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

«Τον διαψεύδουν, επίσης, 28 χιλιάδες νέοι που έχουν μεταναστεύσει σε άλλες χώρες για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Τον διαψεύδουν οι δεκάδες χιλιάδες πολίτες που ανησυχούν από τον κίνδυνο απώλειας της πρώτης κατοικίας τους», είπε, μεταξύ άλλων.

Εκείνο που ξάφνιασε, συνέχισε, είναι ότι ο κ. Αναστασιάδης αντέδρασε με τον πλέον παλαιοκομματικό τρόπο και παλαιοκομματική κουλτούρα. «Κάλεσε όλες τις Κυπριακές εταιρίες να παραβρεθούν σε έναν απολογισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν έλεγε ελάτε να παραβρεθείτε στην εξαγγελία της υποψηφιότητάς μου αν με στηρίζετε. Λειτούργησε πονηρά ο κ. Αναστασιάδης και ταυτόχρονα οδήγησε και το κρατικό κανάλι να συμπεριφερθεί σαν κομματικό κανάλι μεταδίδοντας την εξαγγελία του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας. Κάτι τέτοιο δεν είχε ξανασυμβεί», είπε, μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα