Άντρος: Υποψήφιος από τον Οκτώβρη του 2016 ο Αναστασιάδης

Από τον Οκτώβρη του 2016 φάνηκε ότι θα ήταν υποψήφιος ο κ. Αναστασιάδης, όταν άρχισε να θέτει πάνω από το κυπριακό την προσπάθεια του να ικανοποιεί και να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους του ενωμένους, δήλωσε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του «Σίγμα», ο κ. Κυπριανού είπε πως η προσέγγιση του κ. Αναστασιάδη στο Κυπριακό χαρακτηρίζεται από παλινδρομήσεις, αντιφάσεις και ασυνέπεια, με αποτέλεσμα να έχει αναξιοπιστία σε αυτά που

λέει και αυτά που κάνει. «Αν ο κ. Αναστασιάδης πιστεύει πως την αποκλειστική ευθύνη την είχε ο Τσαβούσογλου στο δείπνο, διερωτώμαι γιατί δεν αντέδρασε στην έκθεση του Γ.Γ. του ΟΗΕ», είπε.

Όσον αφορά τα θέματα της οικονομίας, συνέχισε, όντως υπάρχουν κάποιοι δείκτες οι οποίοι πάνε καλύτερα, ωστόσο η πραγματική οικονομία δυσκολεύεται. «Χαρακτηριστικά, ο κ. Αναστασιάδης έδωσε πολλά για τους λίγους και πολύ λίγα για τους πολλούς. Εδώ συνοψίζεται η φιλοσοφία του», είπε, προσθέτοντας πως στα ζητήματα διαφθοράς, η παρούσα Κυβέρνηση είναι πρωταθλήτρια, ανεξάρτητα από το τι υποστηρίζει.

Κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο το ΑΚΕΛ είναι προβληματισμένο από τα χαμηλά ποσοστά του κ. Μαλά στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Κυπριανού είπε «Ξεκινήσαμε την προεκλογική μας εκστρατεία πριν από τρεις βδομάδες. Είμαστε ικανοποιημένοι και ενθαρρυμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση. Θα δώσουμε αυτή την προεκλογική μάχη με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, και αισιοδοξώ ότι στο τέλος, ο κυπριακός λαός δεν θα παρασυρθεί από δεσμεύσεις και υποσχέσεις οι οποίες δόθηκαν προεκλογικά αλλά αναιρέθηκαν την επομένη των εκλογών».

Keywords
Τυχαία Θέματα