Έβαλε πέντε γκολ στη Γκενκ o Αντούριθ (video)

Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Αντούριθ; Ο 35χρονος (!) σέντερ φορ της Μπιλμπάο σκόραρε ΠΕΝΤΕ γκολ και καθάρισε μόνος του την Γκενκ, πιάνοντας τους Βέλγους στην κορυφή της βαθμολογίας! Αυτοκτονία για Σασουόλο, κέρδιζε μέχρι το 85’ με 2-0 τη Ραπίντ Βιέννης αλλά τελικά συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Ο Αντούριθ ξεκίνησε να… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα, μόλις στο 8ο

λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Ραούλ Γκαρσία. Έκανε δε δύο τα τέρματά του στο 24’ από την άσπρη βούλα, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπέιλι μείωσε σε 2-1. Ο Ισπανός φορ κατάφερε να κάνει χατ-τρικ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ξανά από το σημείο του πέναλτι (44’).

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51’ η Γκενκ μπήκε ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης βαθμού ή βαθμών με τον Εντιντί να σκοράρει αλλά ο Αντούριθ πήρε πάλι το… όπλο του και στο 74ο λεπτό έγραψε το 4-2. Το προβάδισμα των δύο τερμάτων για την Μπιλμπάο κράτησε μόλις έξι λεπτά καθώς ο Σούσιτς μείωσε εκ νέου στο γκολ το σκορ, με τον Αντούριθ να σκοράρει ξανά με πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το τελικό σκορ (5-3), με το πέμπτο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Атлетик - Генк 5:3. Обзор матча. Лига Европы 2016/17. Групповой этап. Тур 4. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Keywords
Τυχαία Θέματα