Έτοιμο το καλοκαίρι το Πολυπάρκο στο Λατσί

Με ακατάπαυστο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο εργοτάξιο στο Λατσί για την δημιουργία του Πολυπάρκου. Το έργο, που αφορά στη διαμόρφωση του Παραλιακού Πεζοδρομίου στο χερσαίο χώρο του αλιευτικού καταφυγίου, έχει ανατεθεί στην εργοληπτική εταιρεία «Σ.Χ. Χριστοφή Κατασκευαί LTD» και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

Στο σχεδιασμό του πάρκου περιλαμβάνονται χώροι πρασίνου, διάδρομοι, κιόσκια αναψυχής, όργανα γυμναστικής, ενώ ο φωτισμός του θα εξασφαλισθεί χάρη στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών

συστημάτων.

Ο προϋπολογισμός για την υλοποίηση του έργου ανέρχεται στο ποσό των €390.000, κονδύλι που πρόκειται να καταβληθεί κατά τα 2/3 από το κράτος και το υπόλοιπο ποσό πρόκειται να εκταμιευθεί από το Δήμο. Το έργο πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη του αρμοδίου τμήματος της Πολεοδομίας.

Μέσα από την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων, κάτοικοι και επισκέπτες θα αποκτήσουν ένα σύγχρονο χώρο πρασίνου, άθλησης και αναψυχής με γνώμονα τη συνολική αναβάθμιση της εικόνας της Πόλης Χρυσοχούς, συμβατής με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ανάπλαση χώρων πρασίνου στα αστικά κέντρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα