Ετοιμάζει πρόταση μαμούθ για Λεβαντόβσκι

Tι και αν της έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA; Στη Ρεάλ καταστρώνουν από τώρα τα σχέδιά τους έτσι ώστε το καλοκαίρι να κάνουν δικό τους τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Η "βασίλισσα", προετοιμάζοντας την προσφυγή της κατά της απόφασης, κάνει συνεχώς κινήσεις για να προετοιμάσει το έδαφος. Προσφάτως, ο ατζέντης του Πολωνού σταρ, Σέζαρι Κουχάρσκι εθεάθη στα επίσημα του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", επίσκεψη που σαφώς δεν ήταν

τυχαία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για να αποσπάσει τη συμφωνία της Μπάγερν θα χρειαστεί περίπου 100εκ ευρώ. ποσό που όπως έγραψε η "L'equipe" είναι διατεθειμένη να προσφέρει και η Παρί Σεν Ζερμέν που θα χάσει το καλοκαίρι τον Καβάνι.

Ο Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το 2019 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Βαυαροί θα αδιαφορήσουν για τυχόν προτάσεις. Αλλωστε με την πιθανή πώληση του πρώτου σκόρερ τους θα έχουν ολοκληρώσει ένα απίστευτα επιτυχημένο πρότζεκτ. Αγόρασαν τον παίκτη ελεύθερο και αναμένεται να τον πουλήσουν μ'ένα ποσό που μπορεί να ξεπεράσει και τα 100εκ!

Keywords
Τυχαία Θέματα