Στο μυαλό των δυο τεχνικών (οι πιθανές ενδεκάδες)

Αντρέ Πάους και Πέδρο Εμάνουελ θα παρατάξουν ότι καλύτερο έχουν στις επιλογές τους έτσι ώστε να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Όσον αφορά τα πλάνα των δυο τεχνικών, υπάρχουν ερωτηματικά. Από πλευράς Ανόρθωσης οι Νίκολα Μαρτίνες και Τόνι Κάλβο χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων. Η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα

με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια. Στα δυο άκρα της άμυνας οι Σβεχλέν και Γκάμπριελ έχουν τον πρώτο λόγο. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Χόλγκερσον – Λαΐφης, ενώ σε ρόλο αμυντικού μέσου ο Μαϊσουράτζε. Μπροστά του λογικά οι Πελέ και Ορλάντι. Στα δυο φτερά της μεσαίας γραμμής οι Μαρτίνες (δεξιά) και Κάλβο (αριστερά). Για την κορυφή της επίθεσης επικρατέστερος είναι ο Εντλοβού. Αν δεν μπορέσουν να αγωνιστούν οι Μαρτίνες και Κάλβο τότε υπάρχουν οι επιλογές των Αβραάμ και Μακρή.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα του Απόλλωνα, ο Μπρούνο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Πέδρο και στο αριστερό ο Ελίζιο. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Αγγελή και Φρέιρε. Ο Σακκέτι θα έχει και σήμερα τον ρόλο του αμυντικού μέσου, με τους Ντα Σίλβα και Στογιάνοβιτς να βρίσκονται μπροστά του. Στην επίθεση σίγουρος είναι μόνο ο Ντέγιαν Μέζγκα στο ένα φτερό. Στο άλλο θα αγωνιστεί είτε ο Μάγκλιτσα είτε ο Βασιλείου. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τουραμ, εκτός κι αν προτιμηθεί ο Κροάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα