«Ετοιμάζει πρόταση για Καρίσο ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος έχει ήδη ενημερώσει τους εκπροσώπους του Ντάνιελ Καρίσο ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να κάνουν κρούση για τον αμυντικό της Σεβίλλης.

Μία από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό είναι και αυτή του Πορτογάλου στόπερ της Σεβίλλης, Ντανιέλ Καρίσο, ο οποίος παραχωρείται

από τους Ανδαλουσιάνους. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους Ισπανούς, ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το ABC de Sevilla, ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Μάριο Ουσίγιος έχει ενημερώσει τους ατζέντηδες του Καρίσο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση για τον 29χρονο Πορτογάλο αμυντικό.

Στη Σεβίλλη φαίνονται ενημερωμένοι και όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, αναμένουν την κίνηση του Ολυμπιακού για τον Καρίσο, ο οποίος πωλείται καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο από σήμερα.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Καρίσο πραγματοποίησε μόλις έξι συμμετοχές με τη φανέλα της Σεβίλλης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τον Πορτογάλο στόπερ ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από τη Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα