Εθνικός: Στο «Αμμόχωστος» με απαιτήσεις

Η Δόξα πλέον παίζει κορώνα γράμματα την παραμονή της στην κατηγορία. Από τη στιγμή που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μπροστά από τη 13η στη βαθμολογία ΑΕΖ, δεν έχει την πολυτέλεια για νέες απώλειες. Η αποστολή της στο Στάδιο Αμμόχωστος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα είναι δύσκολη. Όμως, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές της αυτήν τη φορά να καταθέσουν ψυχή και να διεκδικήσουν τη νίκη. Διότι, ίσως και ο βαθμός της ισοπαλίας να μην είναι

αρκετός σ' αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η Δόξα θέλει να παραμείνει στη 12η θέση, για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Έτσι, θα πρέπει να πάει στο Στάδιο Αμμόχωστος με απαιτήσεις και να τα δώσει όλα για όλα για τη νίκη. Σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή από την αρχή μέχρι το τέλος. Συγκέντρωση για την αποφυγή λαθών και πείσμα. Για τη Δόξα είναι ο πρώτος τελικός από τους τρεις που απομένουν μέχρι το τέλος.

Χωρίς Παουλίνιο

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, όμως δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παουλίνιο, ο οποίος είναι τιμωρημένος με κάρτες. Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να παρατάξει τους: Νέγκρι, Σάντζες, Ρούντι, Ρεδόντο, Κάστρο, Γουίλσον, Mπραούλιο, Κορομινάς, Λεονάρντο, Σεράν και Πουτζιουρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα