Άρης: Το τερπνόν και ίσως μετά του ωφελίμου

Την ευκαιρία να «καθαρίσει» μια ώρα γρηγορότερο την υπόθεση παραμονή έχει ο Άρης. Η λεμεσιανή ομάδα υποδέχεται σήμερα την ουραγό Αναγέννηση και σαν στόχο έχει τη δεύτερη σερί νίκη της, που, σε συνδυασμό με κάποια άλλα αποτέλεσμα, ίσως φέρουν από απόψε την ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη με διψήφια διαφορά από τις πιο κάτω ομάδες. Φυσικά στον Άρη δεν κάνουν μαθηματικές πράξεις.

Αυτό που τους νοιάζει είναι να κλείσουν την πρώτη φάση του πρωταθλήματος νικηφόρα. Αν το καταφέρουν αυτό, τότε ουσιαστικά θα έχουν σωθεί και

θα προσπαθήσουν χωρίς άγχος στην συνέχεια να πλασαριστούν σε μια καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Αγωνιστικά ο κ. Μαρτίδης έχει ξανά στη διάθεσή του σήμερα τους Μάρτινς και Ευσταθίου, που εξέτισαν την τιμωρία τους. Ό,τι καλύτερο, δηλαδή, για τον τεχνικό των «πρασίνων» που ουσιαστικά έχει όλον τον κόσμο στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση. Έμεινε μόνο να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και ο Όσκαρ, και θα μπορεί και αυτός να ξεκινά τα παιγνίδια της ομάδας του.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, πιθανότατα θα είναι ο Γιαννακόπουλος στο τέρμα. Δεξιά ο Ράσμους και αριστερά ο Ραντού. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ευσταθίου και Άλβαρες. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Αουρέλιο, Παχίπης και Μάρτινς. Στα φτερά θα είναι οι Μαραγκουδάκης και Παύλου και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σκούρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα